Ruilen & retourneren

Tot wanneer kan ik het product retourneren? 
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier. Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen is verzonden. Zodra er iets mis is gegaan met uw zending en u niet het juiste product hebt ontvangen dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@strapmywatch.nl voor een nog snellere afhandeling. Wij vergoeden dan uiteraard het retourbedrag.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 
Binnen de zichttermijn van 14 dagen kunt u een product retourneren. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

U kunt een keuze maken om de producten te retourneren doormiddel van een brievenbus pakket (als het product in een brievenbus past) of pakket zending. U kunt het beste producten retourneren zoals u deze ook ontvangen heeft (in de brievenbus of via een pakket). Zo weet u zeker of het pakket past in een brievenbus of niet. LET OP!: U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, mochten wij het product niet ontvangen door een fout van uw verzender dan kunnen wij uw retourzending niet afhandelen.